Cotlet de porc cu praz în sos de muștar

Cotlet de porc cu praz în sos de muștar
Cotletele de porc cu praz în sos de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 400 de calorii, 34G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți la îndemână CR aproxormme fra fra, cimbru, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Praz În Sos De Muștar, Cotlet de porc cu sos de muștar, și Cotlet de porc cu sos de muștar.

Instrucțiuni

1
Cotletele se usucă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Se amestecă 2 linguri de sare grosieră, cimbru, rozmarin și 1 linguriță de piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
RozmarinRozmarin
PiperPiper
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Stropeșteamestec de condimente pe ambele părți ale cotletelor.
4
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 până la 2 oresau înfășurați și răciți până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
5
Încălziți tigaia mare mare peste mediucăldură.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați slănină și saut până la crocant șiușor rumenit. Folosind lingura cu fante, transferați slănina într-un castron mic. Creșteți căldurala mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
7
Adăugați cotletele în tigaie. Cautăpână la maro, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transfercopuri pe o foaie mică de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Se toarnă toate, cu excepția a 3 linguri de picături din tigaie (sau se adaugă ulei de măsline pentru a face 3 linguri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se adaugă prazul și saut până lamoale, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
11
Adăugați usturoiul și amestecați 1minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
12
Adăugați brandy, apoi bulion și aduceți-lfierbeți, răzuind bucăți rumenite. Întoarceți tigaia baconto; adăugați salvie și amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
BulionBulion
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Cuibărește cotletele în praz în tigaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Capac; se fierbe 3minute. Întoarceți cotletele. Capac; simmeruntil termometru inserat în cea mai groasă parte a cotletelor înregistrează 140 de la 145 de la 145 de la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
14
Transferați cotletele pe platou.Cort lejer cu folie pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
15
Îndepărtați orice grăsime din lichidul de gătitskillet. Se fierbe până se evaporă tot lichidul, aproximativ3 minute.
16
Se amestecă muștarul, apoi se crincormmefrainculche (nu se fierbe). Se condimentează cu sare șipiper. Lingură peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista