Cotlet de porc cu praz în sos de muștar

Cotletele de porc cu praz în sos de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 400 de calorii, 34G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți la îndemână CR aproxormme fra fra, cimbru, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Praz În Sos De Muștar, Cotlet de porc cu sos de muștar, și Cotlet de porc cu sos de muștar.
Instrucțiuni
Cotletele se usucă cu prosoape de hârtie.
Se amestecă 2 linguri de sare grosieră, cimbru, rozmarin și 1 linguriță de piper într-un castron mic.
Stropeșteamestec de condimente pe ambele părți ale cotletelor.
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 până la 2 oresau înfășurați și răciți până la 1 zi.
Încălziți tigaia mare mare peste mediucăldură.
Adăugați slănină și saut până la crocant șiușor rumenit. Folosind lingura cu fante, transferați slănina într-un castron mic. Creșteți căldurala mediu-mare.
Adăugați cotletele în tigaie. Cautăpână la maro, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Transfercopuri pe o foaie mică de copt.
Se toarnă toate, cu excepția a 3 linguri de picături din tigaie (sau se adaugă ulei de măsline pentru a face 3 linguri).
Se adaugă prazul și saut până lamoale, aproximativ 7 minute.
Adăugați usturoiul și amestecați 1minut.
Adăugați brandy, apoi bulion și aduceți-lfierbeți, răzuind bucăți rumenite. Întoarceți tigaia baconto; adăugați salvie și amestecați pentru a amesteca.
Cuibărește cotletele în praz în tigaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Capac; se fierbe 3minute. Întoarceți cotletele. Capac; simmeruntil termometru inserat în cea mai groasă parte a cotletelor înregistrează 140 de la 145 de la 145 de la 3 minute mai mult.
Transferați cotletele pe platou.Cort lejer cu folie pentru a se încălzi.
Îndepărtați orice grăsime din lichidul de gătitskillet. Se fierbe până se evaporă tot lichidul, aproximativ3 minute.
Se amestecă muștarul, apoi se crincormmefrainculche (nu se fierbe). Se condimentează cu sare șipiper. Lingură peste cotlet.