Cotletele de porc cu mere și Pancetta ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 53G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 726 calorii. Pentru 4,72 USD pe porție, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită zahăr, ulei de măsline, coniac și unt. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 659 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet de porc cu mere și Pancetta, Cotlet de porc Uptown și sos de mere: fripturi de porc fript cu mere Escalloped, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: fripturi de porc fript cu mere Escalloped.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 lingurițe de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați pancetta și gătiți până când este crocantă și aurie deschisă, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți pancetta și scurgeți-o pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
4
Topiți untul în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați merele și presărați cu zahărul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc adânc, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Zahăr
6
Transferați merele și orice sucuri din tigaie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
7
Presărați Cotletele de porc cu 1 linguriță de sare și 3/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Piper
Sare
8
Adăugați Cotletele de porc și 2 lingurițe de ulei în aceeași tigaie și rumeniți timp de 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Transferați cotletele pe o farfurie și acoperiți pentru a se încălzi.
10
Adăugați restul de linguriță de ulei, smântână, coniac, suc de mere, cimbru și ceapă în aceeași tigaie și aduceți la foc mic. Întoarceți merele și Cotletele de porc înapoi în tigaie și fierbeți până sunt fierte, 10 până la 12 minute. Condimentează sosul cu restul de sare și piper.
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăze roșii și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau adâncime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.