Cotlet de porc cu fasole la cuptor

Cotlet de porc cu fasole la cuptor
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletele de porc cu fasole la cuptor ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 3042 calorii, 497g de proteine, și 92g de grăsime fiecare. Pentru $24.91 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste Of Home necesită cotlet de porc, ulei vegetal, sos de roșii și ketchup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc la cuptor cu fasole verde și cartofi, Cotlete de porc coapte suculente cu piersici și fasole verde, și Cotlet de porc la cuptor cu usturoi + cotlet de porc gratuit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 13-in uns. x 9-în. vasul de copt, combinați fasolea și sosul de roșii. Într-o tigaie, se rumenesc Cotletele de porc pe ambele părți în ulei; așezați peste fasole. Într-un castron, combinați zahărul brun, ketchup-ul și muștarul; se toarnă peste cotlet. Completați fiecare cu o felie de ceapă și lămâie. Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până când sucurile de carne se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate78
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista