Cotlet De Porc Cu Crustă De Dijon (Oamc)

Cotlet De Porc Cu Crustă De Dijon (Oamc)
Cotletele de porc cu crustă Dijon (Oamc) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 376 calorii, 39G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 42 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână cotlet de porc, muștar dijon, pesmet condimentat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Cotlet De Porc Cu Crustă Dijon, Cotlet De Porc Palma La Grătar (Oamc), și Muschiulet De Porc Cu Crusta Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 PENTRU A PREGĂTI:.2
2
Așezați firimiturile de pâine într-un vas puțin adânc.3 într-un castron, combinați muștarul Dijon și sosul Worecesterhire. Apoi, folosind o perie de patiserie, acoperiți fiecare parte a cotletelor cu amestecul Dijon.4 înveliți fiecare parte cu firimiturile de pâine.5 pe o foaie de cookie, înghețați flash în congelator.6 Când este înghețat solid, puneți-l într-o pungă pentru congelator.7 PENTRU A SERVI:.8 dezghețați la frigider peste noapte.9 preîncălziți broiler.10
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
PesmetPesmet
Cookie-uriCookie-uri
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Pui BroilerPui Broiler
BolBol
3
Așezați cantitatea dorită de cotlete pe o tigaie de pui acoperită cu folie.11 Se fierbe la 3-5 inci de sursa de căldură timp de 10-12 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista