Cotlet De Porc Cu Crustă De Alune Cu Sos Morel

Cotlet De Porc Cu Crustă De Alune Cu Sos Morel
Cotletele de porc cu crustă de alune cu sos Morel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 932 calorii, 48G de proteine, și 72g de grăsime fiecare. Pentru $5.8 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți coniac, ouă, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma alunele, puteți urma acest fel principal cu Strudel De Prune Cu Alune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu crustă de cartofi cu sos Pesto, Friptură de coastă în picioare cu crustă de ierburi și sare cu sos Morel, și Cotlete de porc cu crustă de Pecan cu sos cremos de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu rezistent la căldură, înmuiați morelele în apa clocotită până se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Frecați morelele pentru a disloca orice nisip, apoi ridicați-le din lichidul de înmuiere și tocați-le grosolan pe cele mari. Rezervați lichidul de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Puneți alunele pe o foaie de copt cu margini și coaceți timp de aproximativ 12 minute, sau până se rumenesc bogat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Transferați alunele pe un prosop de bucătărie și lăsați să se răcească complet. Frecați nucile împreună în prosop pentru a îndepărta pielea, apoi tocați grosier. Într-un robot de bucătărie, pulsați alunele până la o pulbere grosieră. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Întindeți alunele măcinate și făina în 2 boluri puțin adânci. Într-un al treilea castron puțin adânc, bateți ouăle cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Alune Măcinate (aproximativ3/4 Cană Alune Măcinate (aproximativ
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Condimentează Cotletele de porc cu sare și piper. Dragați mai întâi un cotlet de porc în făină, scuturați orice exces și apoi înmuiați-l în ou. Înveliți cotletul de porc cu alunele măcinate și transferați-l într-un platou. Repetați cu cotletele și acoperirile de porc rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Alune Măcinate (aproximativ3/4 Cană Alune Măcinate (aproximativ
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul până când strălucește. Lucrând în 2 loturi, gătiți Cotletele de porc la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Transferați cotletele pe o foaie de copt cu margini și coaceți timp de aproximativ 4 minute, sau până când abia roz în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Între timp, ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Se adaugă untul și se topește la foc moderat. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
11
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
12
Adăugați usturoiul și gătiți până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
13
Adăugați brandy și lumină cu atenție cu un meci lung. Când flăcările se sting, adăugați morelele. Turnați încet lichidul de înmuiere rezervat morel, oprindu-vă când ajungeți la nisip. Se fierbe la foc moderat până se reduce la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Ciuperci MorelCiuperci Morel
14
Adăugați smântâna și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
15
Puneți Cotletele de porc pe farfurii, lingurați sosul morel în jurul lor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista