Cotlet De Porc Cu Condimente Portocalii

Cotlet De Porc Cu Condimente Portocalii
Orange Spice cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 546 calorii, 30g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper habanero, ulei de măsline, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete De Porc Cu Cinci Condimente, Cotlet de porc cu 5 condimente la grătar, și Cotlet De Porc Cu Condimente De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați sucul de portocale, romul și ardeiul habanero chile și piureul până se omogenizează; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
Suc De PortocaleSuc De Portocale
PiperPiper
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Într-o tigaie mare la foc mediu, sotează Cotletele de porc în ulei timp de 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă amestecul de suc de portocale, se reduce focul la minim, se acoperă și se fierbe timp de 30 de minute. Răsturnați cotletele și fierbeți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista