Cotlet De Porc Cu Ciuperci
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletele de porc cu ciuperci ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,19 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cremă condensată de supă de ciuperci, cotlet de porc, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Cotlet De Porc Cu Ciuperci, Cotlet de porc în sos de ciuperci, și Cotlet de porc cu sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați Cotletele de porc cu sare, piper și sare de usturoi după gust.
Într-o tigaie mare, rumeniți cotletele la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa și ciupercile și se sotează un minut.
Se toarnă cremă de supă de ciuperci peste cotlet. Acoperiți tigaia și reduceți temperatura la mediu-scăzut. Fierbeți 20 până la 30 de minute sau până când cotletele sunt fierte.