Cotlet de porc cu Carolina Rub

Cotlet de porc cu Carolina Rub
Cotletele de porc cu Carolina Rub necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 219 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți cotlet de porc tăiat în centru, piper, praf de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 47%. Rețete similare includ Cotlet de porc cu Carolina Rub, Cotlet de porc BBQ cu Carolina BBQ sos, și Cel mai bun condiment uscat freca pentru pui, carne de vită și carne de porc.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic. Frecați carnea de porc cu amestec de condimente; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătar 4 minute. Întoarceți carnea de porc; grătar 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Periați fiecare cotlet cu 1 sos de lingură și grătați 2 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 139 de dolari.
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă Sonoma Coast întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren din 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt Lauren clasice cu nuanțe de lămâie-minerale, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este multi-fațetat, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația de gură prezintă o notă de top a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate neclară care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația intervențională minimă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista