Cotlet de porc cu brânză albastră cu mere
Cotletele de porc cu brânză albastră cu mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 784 calorii, 55g de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de salvie, brânză, mere galan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc cu mere și crupe cremoase de brânză cu slănină, Cotlet de porc cu sos de brânză albastră, și Cotlet de porc cu sos de brânză albastră.
Instrucțiuni
În robotul de bucătărie, puneți nucile. Acoperire; proces, folosind mișcări rapide de pornire și oprire, până la consistența mesei grosiere.
Adăugați 1/2 cană de unt, brânza albastră și piperul; procesați până se combină.
Adăugați pesmet; procesați până se combină, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar. Împărțiți uniform amestecul de unt între 4 foi de folie de plastic sau hârtie cerată; aplatizați fiecare pentru a se potrivi cu lățimea și forma cotletelor de porc, formând 4 discuri. Înfășurați bine; înghețați cel puțin 20 de minute.
Încălziți cuptorul la 232°.în tigaie de 15x10x1 inci, aranjați pene de mere.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau doar până se înmoaie. Într-un castron mare, aruncați merele cu 1 lingură de unt; acoperiți pentru a se încălzi.
Pulverizați fontă de 12 inci sau altă tigaie rezistentă la cuptor cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Adăugați Cotletele de porc; gatiti 6 pana la 8 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Se ia de pe foc; acoperiți fiecare cotlet cu 1 disc de unt. Setați controlul cuptorului la fiert. Cotletele se fierb în tigaie la 3 până la 4 inci de la căldură la 2 până la 3 minute sau până când untul începe să buleze și devine maro auriu.
Așezați cotletele pe farfurii de servire. Lingurați merele uniform peste cotlet; stropiți cu glazură balsamică și garnisiți cu frunze de salvie proaspete tocate.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.