Cartofii franțuzești ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 336 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, pesmet, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cartofii și șunca mamei, Cartofi Franțuzești, și Cartofi franțuzești și șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mic; bateți făina până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Se amestecă treptat în lapte; gatiti la foc mediu amestecand constant, pana cand sosul este ingrosat si bulbuc. Se amestecă ardeiul verde și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Strat jumătate de cartofi într-un vas de copt ușor uns de 13" x 9". Puneți jumătate de sos peste cartofi; top cu jumătate de brânză. Repetați procedura cu felii de cartofi rămase, sos și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Sos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Coaceți, acoperit, la 425 timp de 30 de minute. Descoperiți și presărați cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată