Cotlet de porc condimentat cu dovleac

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc condimentate cu dovlecei de nucă. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 259 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână condimente pentru plăcintă cu dovleac, dovlecei de nucă, mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Porc Prăjite Și Dovlecei De Nucă Cu Kale, Cotlet de porc cu dovlecei, Escarole și nuci, și Cotlet de porc cu mere de scorțișoară și dovlecei de nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați carnea de porc uniform cu condimente, piper și 1/8 linguriță de sare.
Adăugați carne de porc în tigaie; saut 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când este gata.
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
În timp ce carnea de porc gătește, străpungeți dovleceii de mai multe ori cu o furculiță; așezați pe prosoape de hârtie în cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut. Curățați dovleceii; tăiați pe jumătate pe lungime. Aruncați semințele și membrana. Tăiați grosier dovleceii.
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați squash; acoperiți și gătiți 7 minute, amestecând ocazional.
Adăugați ceapa; gatiti, neacoperit, 5 minute, amestecand frecvent.
Adăugați 1/4 cană de apă; gătiți până se evaporă lichidul, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Se ia de pe foc; se amestecă 1/8 linguriță sare și mentă. Lingură amestec de dovlecei uniform peste carne de porc.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.