Cotlet De Porc Condimentat

Cotlet De Porc Condimentat
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete în cutia de rețete, Cotletele de porc condimentate ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 419 calorii, 32g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți busuioc, apă, sare de țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, Cotlet De Porc Condimentat, și Cotlet De Porc Kurobuta Condimentat.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele 10 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Adăugați cotlet de porc, câteva la un moment dat; sigilați punga și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
3
Într-o tigaie mare, se rumenesc cotletele în ulei pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Așezați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Într-un castron mic, combinați ketchup-ul, apa și zahărul brun; se toarnă peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Coaceți, neacoperit,la 350 de minute pentru 30 de minute sau până când un termometru citește 145 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca banc Sonoma Coasta Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Banc Sonoma Coasta Pinot Noir
Banc Sonoma Coasta Pinot Noir
Slabă, vibrantă și încântătoare. Provenit în principal din Sangiacomo Amaral Ranch Vineyard în Coasta Sonoma AVA. Acesta este un vin cu o structură slabă, elegantă și aciditate vibrantă, care amintește de Burgundy.It completează sosurile bogate, carnea prăjită și iubește să fie asociată cu păsările de curte.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista