Cotlet De Porc-Caserola De Orez

Cotlet De Porc-Caserola De Orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de orez cu cotlet de porc. Această rețetă servește 4 și costă 2,16 USD pe porție. O porție conține 791 calorii, 37g de proteine, și 33g de grăsime. Un amestec de apă, margarină, cotlete de porc tăiate în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și FODMAP prietenos dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Și Caserolă De Orez, Caserola De Orez Cu Cotlet De Porc, și Cotlet de porc, ceapă și caserolă de orez.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista