Cotlet de miel fript cu Pesto de lămâie-rucola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cotletele de miel fript cu Pesto de lămâie-rucola. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola pentru copii, lămâie, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de miel cu Farro, rucola și vinaigretă de lămâie-cimbru, Cotlete de miel la grătar cu risotto de lămâie Meyer și rucola...și un cadou, prin amabilitatea lui McCormick, și Cotlet De Miel Condimentat Fript pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați mielul uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aranjați mielul într-un singur strat pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; se fierbe 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
În timp ce mielul se fierbe, radeți 1 linguriță de coajă de lămâie; stoarceți sucul din lămâie pentru a măsura 2 lingurițe.
Așezați nucile de pin și usturoiul într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se toacă.
Adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie, rucola, uleiul, 2 linguri de apă, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper; procesați până se omogenizează.