Cotlet de miel de rozmarin și usturoi

Cotlet de miel de rozmarin și usturoi
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cotletele de miel de rozmarin și usturoi ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 459 calorii, 43G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $ 8.74 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, rozmarin, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Usturoi Rozmarin Cotlet De Miel, Cotlet De Miel Cu Usturoi-Rozmarin, și Cotlet De Miel Rozmarin-Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente în procesor; amestecați până când usturoiul este tocat mărunt. Coat cotlet cu amestec de usturoi. Aranjați cotletele într-un singur strat pe foaia de copt. (Se poate face cu 8 ore înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Preîncălziți broilerul. Urmărind cu atenție, fierbeți mielul la 4 până la 5 inci de la sursa de căldură până când este gătit până la coacerea dorită, aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
3
Transferați 3 cotlete pe fiecare farfurie și serviți.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista