Cotlet De Miel Cu Lămâie Și Rozmarin La Grătar

Cotlet De Miel Cu Lămâie Și Rozmarin La Grătar
Cotletele de miel cu lămâie și rozmarin la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 367 calorii, 19g de proteine, și 31g de grăsime per portie. Pentru $ 2.99 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână pastă de chile, rozmarin, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cotlet De Miel De Rozmarin La Grătar, Cotlet De Miel La Grătar Cu Rozmarin, și Cotlet De Miel De Rozmarin La Grătar.

Instrucțiuni

1
Bateți iaurtul, sucul de lămâie, coaja de lămâie, pasta de chile, usturoiul, rozmarinul, oregano, sarea, piperul negru și scorțișoara împreună într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pastă De ChiliPastă De Chili
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Transferați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Adăugați Cotletele de miel, acoperiți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți Cotletele de miel din marinadă și răzuiți excesul. Aruncați marinada uzată. Se condimentează cotletele cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8 Salote Mari8 Salote Mari
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
6
Așezați pe grătarul preîncălzit și gătiți până se rumenesc și mediu rar în interior, 3 până la 4 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista