Cotlet De Miel Cu Lămâie Și Rozmarin La Grătar

Cotletele de miel cu lămâie și rozmarin la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 367 calorii, 19g de proteine, și 31g de grăsime per portie. Pentru $ 2.99 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână pastă de chile, rozmarin, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cotlet De Miel De Rozmarin La Grătar, Cotlet De Miel La Grătar Cu Rozmarin, și Cotlet De Miel De Rozmarin La Grătar.
Instrucțiuni
Bateți iaurtul, sucul de lămâie, coaja de lămâie, pasta de chile, usturoiul, rozmarinul, oregano, sarea, piperul negru și scorțișoara împreună într-un bol mic.
Transferați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați Cotletele de miel, acoperiți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 4 ore.
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Scoateți Cotletele de miel din marinadă și răzuiți excesul. Aruncați marinada uzată. Se condimentează cotletele cu sare și piper negru.
Așezați pe grătarul preîncălzit și gătiți până se rumenesc și mediu rar în interior, 3 până la 4 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C).