Cotlet De Miel Cu Lămâie Și Rozmarin La Grătar

Cotletele de miel cu lămâie și rozmarin la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.99 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 367 calorii, 19g de proteine, și 31g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 25 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cotlete de miel, suc de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlet De Miel De Rozmarin La Grătar, Cotlet De Miel La Grătar Cu Rozmarin, și Cotlet De Miel De Rozmarin La Grătar.
Instrucțiuni
Bateți iaurtul, sucul de lămâie, coaja de lămâie, pasta de chile, usturoiul, rozmarinul, oregano, sarea, piperul negru și scorțișoara împreună într-un bol mic.
Transferați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați Cotletele de miel, acoperiți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 4 ore.
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Scoateți Cotletele de miel din marinadă și răzuiți excesul. Aruncați marinada uzată. Se condimentează cotletele cu sare și piper negru.
Așezați pe grătarul preîncălzit și gătiți până se rumenesc și mediu rar în interior, 3 până la 4 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C).