Cotlet de miel cu ierburi cu reducere de rodie

Cotlet de miel cu ierburi cu reducere de rodie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cotletele de miel cu ierburi cu reducere de rodie. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 73 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți apă, șalotă, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cotlet de miel fript cu reducere balsamică, Cotlet de miel ars cu o reducere a vinului alb cu brânză de capră, și Cotlete De Miel Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Înveliți o foaie de copt căptușită cu folie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Așezați mielul pe tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați mielul uniform cu 1/2 linguriță piper, 1/4 linguriță sare și cimbru. Se fierbe 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CimbruCimbru
MielMiel
SareSare
5
Combinați sucul, muștarul și mierea într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
MiereMiere
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Încălziți o cratiță mică la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
7
Adăugați șalotă și usturoi în tigaie; saut 1 minut. Se amestecă amestecul de suc; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și gătiți până se reduce la 1/2 cană (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Combinați amidonul de porumb și apa într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se ia de pe foc; se amestecă arpagic, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
PiperPiper
SareSare
11
Se servește cu miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista