Cotlet de coaste de vițel cu fenicul caramelizat și smochine

Cotlet de coaste de vițel cu fenicul caramelizat și smochine
Cotletul de coaste de vițel cu fenicul caramelizat și smochine este un fără gluten felul principal. Pentru $10.7 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 1210 calorii, 54g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână port negru, zahăr, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de vițel cu ceapă caramelizată, Cotlet De Vițel Caramelizat Cu Sirop Balsamic, și Cina în seara asta: cotlet de porc cu fenicul fiert și ceapă caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de pui și bulbii de fenicul la foc mic într-o cratiță mare și grea la foc mediu. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă în smochine și se lasă să stea 10 minute. Tulpina; rezervați lichid, fenicul și smochine separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
SmochineSmochine
3
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați bulbii de fenicul în tigaie, tăiați cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se presară cu 1/2 linguriță zahăr, sare și piper. Gatiti pana cand partea taiata este maro, aproximativ 2 minute. Întoarceți feniculul; se presară cu restul de 1/2 linguriță zahăr, sare și piper. Gatiti pana se rumeneste si incepeti sa se inmoaie, aproximativ 4 minute. Folosind lingura cu fante, transferați feniculul pe vasul de copt din sticlă de 8x8x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FeniculFenicul
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
6
Adăugați 1/4 cană de lichid rezervat și condiment de plăcintă cu dovleac în tigaie. Aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite; se toarnă lichid peste fenicul în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Așezați smochine între bulbii de fenicul. Dot cu 1 lingură de unt. Acoperiți vasul de copt cu folie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
UntUnt
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Combinați bulionul de vită, șalota și lichidul rezervat rămas într-o cratiță mică grea; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu; se fierbe până când lichidul se reduce la 1/4 cană, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați Port și fierbeți până când lichidul se reduce la 1/4 cană, aproximativ 20 de minute. (Amestecul de fenicul-smochine și sosul de Port se pot face cu 2 ore înainte; lăsați să stea la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
SosSos
PortPort
SmochineSmochine
10
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Coaceți fenicul până când este foarte fraged, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Scoateți din cuptor; păstrați acoperit. Mențineți temperatura cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Presărați vițelul cu sare și piper. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Gatiti vitelul pana se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Transferați la cuptor. Prăjiți până când termometrul introdus în centrul cotletului de vițel înregistrează 150 de litri F, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
15
Transferați vițelul în 2 farfurii. Se acoperă cu amestec de fenicul-smochine coapte. Aduceți sosul de Port la foc mic; adăugați restul de 3 linguri de unt și bateți până se topește. Condimentează sosul cu sare și piper; se toarnă peste vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
FeniculFenicul
SosSos
PortPort
VitelVitel
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
16
Se ornează cu frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista