Cotlet de coaste de vițel cu fenicul caramelizat și smochine
Cotletul de coaste de vițel cu fenicul caramelizat și smochine este un fără gluten felul principal. Pentru $10.7 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 1210 calorii, 54g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână port negru, zahăr, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de vițel cu ceapă caramelizată, Cotlet De Vițel Caramelizat Cu Sirop Balsamic, și Cina în seara asta: cotlet de porc cu fenicul fiert și ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul de pui și bulbii de fenicul la foc mic într-o cratiță mare și grea la foc mediu. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă în smochine și se lasă să stea 10 minute. Tulpina; rezervați lichid, fenicul și smochine separat.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mic.
Transferați bulbii de fenicul în tigaie, tăiați cu fața în jos.
Se presară cu 1/2 linguriță zahăr, sare și piper. Gatiti pana cand partea taiata este maro, aproximativ 2 minute. Întoarceți feniculul; se presară cu restul de 1/2 linguriță zahăr, sare și piper. Gatiti pana se rumeneste si incepeti sa se inmoaie, aproximativ 4 minute. Folosind lingura cu fante, transferați feniculul pe vasul de copt din sticlă de 8x8x2 inci.
Adăugați 1/4 cană de lichid rezervat și condiment de plăcintă cu dovleac în tigaie. Aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite; se toarnă lichid peste fenicul în vasul de copt.
Așezați smochine între bulbii de fenicul. Dot cu 1 lingură de unt. Acoperiți vasul de copt cu folie. Pune deoparte.
Combinați bulionul de vită, șalota și lichidul rezervat rămas într-o cratiță mică grea; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu; se fierbe până când lichidul se reduce la 1/4 cană, aproximativ 20 de minute.
Adăugați Port și fierbeți până când lichidul se reduce la 1/4 cană, aproximativ 20 de minute. (Amestecul de fenicul-smochine și sosul de Port se pot face cu 2 ore înainte; lăsați să stea la temperatura camerei.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți fenicul până când este foarte fraged, aproximativ 40 de minute.
Scoateți din cuptor; păstrați acoperit. Mențineți temperatura cuptorului.
Presărați vițelul cu sare și piper. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Gatiti vitelul pana se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați la cuptor. Prăjiți până când termometrul introdus în centrul cotletului de vițel înregistrează 150 de litri F, aproximativ 8 minute.
Transferați vițelul în 2 farfurii. Se acoperă cu amestec de fenicul-smochine coapte. Aduceți sosul de Port la foc mic; adăugați restul de 3 linguri de unt și bateți până se topește. Condimentează sosul cu sare și piper; se toarnă peste vițel.
Se ornează cu frunze de fenicul.