Coroană festivă de șuncă și brânză
Șuncă festivă și coroană de brânză ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 40 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 95 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, muștar de miere, ventilator de ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Coroană festivă de șuncă și brânză, Cookie-Uri Festive De Coroană, și Festiv Chex Mix Coroană De Flori.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați foaia mare de prăjituri cu spray de gătit antiaderent. Într-un castron mare, combinați brânza, șunca, ceapa și muștarul; se amestecă bine.
Separați 1 cutie de aluat în 10 biscuiți; lăsați a doua cutie la frigider. Separați fiecare biscuit în 2 straturi. Apăsați fiecare strat de biscuiți pentru a forma 3 rotunde de 1/2 inch.
Așezați 1 lingură rotunjită amestec de brânză pe fiecare rundă de aluat. Înfășurați aluatul în jurul amestecului de brânză, ciupind marginile pentru a sigila. Repetați cu cutia rămasă de aluat și amestec de brânză.
Aranjați 8 bile, cu cusătura în jos și laturile aproape atingând, pentru a forma inel pe foaia de cookie pulverizată, lăsând gaura de 3 inci în centru. Aranjați 14 bile, laturile aproape ating, în jurul valorii de afara primului inel. Aranjați restul de 18 bile în afara celui de-al doilea inel.
Ungeți coroana cu ou bătut.
Se presară cu semințe de susan.
Coaceți la 191°.timp de 18 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Glisați cu grijă coroana din foaia de cookie pe platoul de servire de 14 inci.
Se presară cu ardei gras.
Așezați ventilatorul de ceapă în centrul coroanei.