Cornuri și Pain au Chocolat
Croissantele și Pain au Chocolat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 429 calorii. Dacă aveți apă, zahăr, spălare de ouă: ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Cornuri de ciocolată (Pain au Chocolat), Raspberry Pain au Chocolat (cornuri de ciocolată cu zmeură), și PAIN AU CHOCOLAT pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele și apa. Activați drojdia amestecând-o în lichid și lăsând-o să stea 5 minute. Amestecul va deveni spumos.
Combinați făina, sarea și zahărul în vasul unui mixer.
Adăugați amestecul de drojdie și amestecați la viteză medie cu atașamentul cârligului de aluat până când aluatul este elastic și neted.
Transferați aluatul într-un castron curat, acoperiți cu folie de plastic și dovada timp de 1,5 ore. Aluatul se va dubla ca dimensiune. La jumătatea probei, pliați aluatul și dezumflați-l, recuperați-l și continuați să-i permiteți să dovedească.
Tăiați untul rece în bucăți de 1 inch și așezați-le între două bucăți de folie de plastic cu multă surplombă. Puneți untul plat, adunați-l înapoi într-o movilă și lăsați-l din nou, până când este rece și flexibil.
Rulați untul într-o foaie dreptunghiulară de 10x7 inci între două bucăți de folie de plastic.
Așezați foaia în frigider.
Creați straturile: pe o suprafață făinoasă, apăsați aluatul într-un dreptunghi mare, pliați în treimi și lăsați-l să se dovedească pe bancă timp de 20 de minute.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 21x10 inch.
Așezați foaia de unt în centrul aluatului. Îndoiți clapele lungi de aluat deasupra pentru a sigila untul. Întoarceți aluatul la 90 de grade, astfel încât linia unde se întâlnesc cele două clapete să formeze o linie verticală. Rulați cu grijă aluatul într-un dreptunghi mare. Îndoiți aluatul în treimi ca o literă, înfășurați în plastic și răciți timp de 30 de minute. Repetați acest lucru încă de două ori, iar ultima dată, înfășurați aluatul în plastic și răciți-l sub o tigaie grea peste noapte.
Formați croissantele / pan au chocolat: întindeți cu grijă aluatul răcit, astfel încât să fie timid de 1/4" inch grosime, având grijă să nu apăsați untul fragil și răcit prin aluat.
Tăiați un dreptunghi care măsoară 21x8 inci, apoi faceți mici semne la fiecare trei centimetri de-a lungul marginii superioare a aluatului. Faceți același lucru în partea de jos, dar începeți să măsurați 1,5 inci de margine, astfel încât semnele de sus și de jos să nu fie aliniate uniform.
Tăiați linii diagonale între semne, formând triunghiuri. Pentru fiecare triunghi, tăiați a .5 inch fantă în baza largă a triunghiului și răspândirea aluatul ușor în afară. Începeți să rulați croissantul din cele două clape de aluat create de tăietură și rulați până la punctul triunghiului. Punctul ar trebui să ajungă ascuns sub croissant. Aduceți cele două capete împreună pentru a forma o formă de semilună. Pentru pain au chocolat, tăiați dreptunghiuri de 3x5 inci. Faceți două linii de chipsuri de ciocolată pe fiecare dreptunghi. Îndoiți o margine a aluatului peste prima linie de chipsuri, apoi rulați ușor buzunarul rezultat de aluat și chipsuri peste a doua linie cu palma mâinii. Continuați să rulați până când cealaltă margine a aluatului este ascunsă sub buzunarele de ciocolată.
Așezați aluatul în formă pe o tavă de foaie căptușită cu pergament, lăsând 3 inci pe fiecare parte. Lăsați aluatul să termine dovada la 85 de grade Fahrenheit timp de 45 de minute sau până când aluatul în formă a devenit ușor și aerisit.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade. Periați cu grijă croissantele cu spălare de ouă, având grijă să evitați periajul de-a lungul părților în care a fost tăiat aluatul.
Coaceți timp de 20 de minute, rotind la jumătate, apoi reduceți focul la 400 și continuați să coaceți timp de 15-20 de minute sau până când croissantele se rumenesc. Se lasă să se răcească cu 30 de minute înainte de servire.