Cornuri

Cornuri
Croissantele necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 180 de calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos Hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, lapte, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Cornuri, Cornuri, și Cornuri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Apăsați untul într-un dreptunghi de 10 x 8 inci pe hârtie de ceară; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
2
Combinați drojdia, 1 lingură de zahăr și apă într-o cană de măsurare lichidă de 2 căni; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
3
Încălziți laptele la 105 până la 11
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
4
Combinați amestecul de drojdie, laptele cald, restul de 2 linguri de zahăr, 2 căni de făină și următoarele 3 ingrediente într-un bol mare de amestecare. Bateți amestecul la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Amestecați treptat suficientă făină rămasă pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Se pune într-un vas bine uns, întorcându-se spre unsoare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
8
Puneți aluatul în jos. Acoperiți cu folie de plastic și răciți aluatul 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Puneți aluatul în jos; întoarceți - vă pe o suprafață ușor făinată și rotiți-vă într-un dreptunghi de 24 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
10
Așezați dreptunghiul de unt răcit în centrul dreptunghiului de aluat și pliați cu grijă aluatul peste unt. Prindeți marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
11
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 18 x 10 inci; pliați în treimi, începând cu partea scurtă. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
12
Repetați procedura de rulare și pliere de două ori, răcirea aluatului de 30 de minute de fiecare dată. Înfășurați aluatul în folie de aluminiu și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Împărțiți aluatul în 4 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
14
Rulați 1 porție într-un cerc de 12 inci pe o suprafață ușor făinată și tăiați-o în 6 pene (păstrați aluatul rămas răcit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
15
Rulați fiecare pană strâns, începând de la capătul larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
16
Așezați, cu fața în jos, pe foi de copt unse, curbând ușor rulourile în forme de semilună. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți de aer, 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
17
Coaceți la 425 timp de 8 minute sau până când sunt ușor aurii. Răciți ușor croissantele pe foile de copt și transferați-le pe grătarele de sârmă pentru a se răci. Repetați procedura cu porțiunile de aluat rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1
Așezați 2 sau 3 dreptunghiuri minuscule ale unei bomboane de ciocolată cu lapte pe capătul larg al fiecărei pene de aluat de croissant și înfășurați fiecare pană. Procedați conform instrucțiunilor din rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
AluatAluat
LapteLapte
RolaRola
1
Întindeți 1 linguriță de căpșuni sau conserve de caise uniform peste fiecare pană de aluat, lăsând o margine de 1/4 inch; rulați și procedați conform instrucțiunilor din rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
CăpșuniCăpșuni
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
RolaRola
1
Presărați pene de aluat uniform cu un amestec de scorțișoară măcinată și zahăr; rulați și procedați conform instrucțiunilor din rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
AluatAluat
ZahărZahăr
RolaRola
2
Combinați zahărul pudră cernut și laptele, amestecând până când amestecul atinge consistența stropitoare. Lingură peste cornuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
LapteLapte
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista