Cornuri
Croissantele necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 180 de calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos Hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, lapte, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Cornuri, Cornuri, și Cornuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Apăsați untul într-un dreptunghi de 10 x 8 inci pe hârtie de ceară; rece.
Combinați drojdia, 1 lingură de zahăr și apă într-o cană de măsurare lichidă de 2 căni; lasa sa stea 5 minute.
Încălziți laptele la 105 până la 11
Combinați amestecul de drojdie, laptele cald, restul de 2 linguri de zahăr, 2 căni de făină și următoarele 3 ingrediente într-un bol mare de amestecare. Bateți amestecul la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Amestecați treptat suficientă făină rămasă pentru a face un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute).
Se pune într-un vas bine uns, întorcându-se spre unsoare.
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Puneți aluatul în jos. Acoperiți cu folie de plastic și răciți aluatul 1 oră.
Puneți aluatul în jos; întoarceți - vă pe o suprafață ușor făinată și rotiți-vă într-un dreptunghi de 24 x 10 inci.
Așezați dreptunghiul de unt răcit în centrul dreptunghiului de aluat și pliați cu grijă aluatul peste unt. Prindeți marginile pentru a sigila.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 18 x 10 inci; pliați în treimi, începând cu partea scurtă. Acoperiți și răciți 1 oră.
Repetați procedura de rulare și pliere de două ori, răcirea aluatului de 30 de minute de fiecare dată. Înfășurați aluatul în folie de aluminiu și răciți 8 ore.
Împărțiți aluatul în 4 porții egale.
Rulați 1 porție într-un cerc de 12 inci pe o suprafață ușor făinată și tăiați-o în 6 pene (păstrați aluatul rămas răcit).
Rulați fiecare pană strâns, începând de la capătul larg.
Așezați, cu fața în jos, pe foi de copt unse, curbând ușor rulourile în forme de semilună. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți de aer, 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Coaceți la 425 timp de 8 minute sau până când sunt ușor aurii. Răciți ușor croissantele pe foile de copt și transferați-le pe grătarele de sârmă pentru a se răci. Repetați procedura cu porțiunile de aluat rămase.
Așezați 2 sau 3 dreptunghiuri minuscule ale unei bomboane de ciocolată cu lapte pe capătul larg al fiecărei pene de aluat de croissant și înfășurați fiecare pană. Procedați conform instrucțiunilor din rețetă.
Întindeți 1 linguriță de căpșuni sau conserve de caise uniform peste fiecare pană de aluat, lăsând o margine de 1/4 inch; rulați și procedați conform instrucțiunilor din rețetă.
Presărați pene de aluat uniform cu un amestec de scorțișoară măcinată și zahăr; rulați și procedați conform instrucțiunilor din rețetă.
Combinați zahărul pudră cernut și laptele, amestecând până când amestecul atinge consistența stropitoare. Lingură peste cornuri.