Cornbread-găini de vânat Cornish umplute cu porumb Maque Choux

Cornbread-umplute găini Cornish joc cu porumb Maque Choux ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1478 calorii, 105g de proteine, și 103G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.85 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână salvie, brioșe de porumb, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Găini De Vânat Cornish Umplute, Găini De Vânat Cornish Umplute, și Găini De Vânat Cornish Umplute Festive pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se topește untul în mare greuskillet peste căldură medie-mare.
Se adauga ceapa si telina; saut pana la inceperea colorarii,aproximativ 5 minute.
Adăugați mere; saut până la începutîncepând să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Mixin salvie, 1/2 linguriță sare și 1/2 lingurițăpiper; se transferă într-un castron mare.
Lasa sa steapână aproape rece, aproximativ 10 minute.
Se amestecă pâinea de porumb în legume.
Adăugați ou și aruncați pentru a amesteca.
Se amestecă în brânză, apoi suficient cidru de mere cu linguri pentru a forma umplutură umedă, dar nu umedă.
Se presară cavitatea fiecăruiaatunci ușor cu sare și piper. Împachetați 1 cană de umplutură în fiecare (așezați restul de umplutură în ramekine cu unt și acoperiți cu folie). Cavități de frigărui închise cupucători de dinți sau lacere de curcan. Puneți vârfurile aripilor sub; legați picioarele împreună pentru a ține forma.
Se amestecă salvie, sare grosieră și piper în miccastron; se presară peste găini.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Încălziți uleiul într-o tigaie marenonstick la foc mediu-mare.
Așezați 2 găini în tigaie. Saut până la maro,de cotitură de multe ori cu linguri de lemn (pentru a preveni ruperea pielii), aproximativ 10 minute.
Transferați pe foaia de copt cu ramă, cu pieptul în sus. Repetați cu găinile rămase.Drapați 2 jumătăți de bandă de slănină peste sânul fiecărei găini. Folosind șirul de bucătărie, legați baconsenzi în poziție. (
Așezați orice ramekins deumplutura pe foaia de copt cu găini.)
Așezați găinile (și umplutura suplimentară) în cuptor.Prăjiți găinile până când sunt fierte și suculese scurge clar când coapsa este străpunsă, aproximativ 45 de minute. (Friptură de umplutură 30 de minute.)
Transferați găinile în farfurii.Spoon Maque choux în jurul găinilor și serveștecu umplutură suplimentară.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Neboan Albarino cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Neboa Albarino]()
Neboa Albarino
Mai rece, altitudine mai mare Condado do Subregiune ceai dă naștere la o expresie proaspătă, precisă a Albari cca în general și acest site special dă o dungă minerală intensă prin vin. Un nas floral, înflorit, cu arome de piersici și caise, care se desfășoară pe palat cu structură întinsă, fructe proaspete complexe, greutate subevaluată la mijlocul palatului, toate pe o coloană vertebrală puternică de aciditate minerală.