Cornbread-găini de vânat Cornish umplute cu porumb Maque Choux
Cornbread-umplute găini Cornish joc cu porumb Maque Choux ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1478 calorii, 105g de proteine, și 103G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.85 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână salvie, brioșe de porumb, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Găini De Vânat Cornish Umplute, Găini De Vânat Cornish Umplute, și Găini De Vânat Cornish Umplute Festive pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se topește untul în mare greuskillet peste căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
2
Se adauga ceapa si telina; saut pana la inceperea colorarii,aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
3
Adăugați mere; saut până la începutîncepând să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
4
Mixin salvie, 1/2 linguriță sare și 1/2 lingurițăpiper; se transferă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Lasa sa steapână aproape rece, aproximativ 10 minute.
6
Se amestecă pâinea de porumb în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pâine De Porumb
7
Adăugați ou și aruncați pentru a amesteca.
8
Se amestecă în brânză, apoi suficient cidru de mere cu linguri pentru a forma umplutură umedă, dar nu umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Umplutură
Brânză
1
Se presară cavitatea fiecăruiaatunci ușor cu sare și piper. Împachetați 1 cană de umplutură în fiecare (așezați restul de umplutură în ramekine cu unt și acoperiți cu folie). Cavități de frigărui închise cupucători de dinți sau lacere de curcan. Puneți vârfurile aripilor sub; legați picioarele împreună pentru a ține forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Umplutură
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Frigarui
Folie De Aluminiu
2
Se amestecă salvie, sare grosieră și piper în miccastron; se presară peste găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Piper
1/2 Crenguță Rozmarin
3
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Încălziți uleiul într-o tigaie marenonstick la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Așezați 2 găini în tigaie. Saut până la maro,de cotitură de multe ori cu linguri de lemn (pentru a preveni ruperea pielii), aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
6
Transferați pe foaia de copt cu ramă, cu pieptul în sus. Repetați cu găinile rămase.Drapați 2 jumătăți de bandă de slănină peste sânul fiecărei găini. Folosind șirul de bucătărie, legați baconsenzi în poziție. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
Foaie De Copt
7
Așezați orice ramekins deumplutura pe foaia de copt cu găini.)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Așezați găinile (și umplutura suplimentară) în cuptor.Prăjiți găinile până când sunt fierte și suculese scurge clar când coapsa este străpunsă, aproximativ 45 de minute. (Friptură de umplutură 30 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Tăiați găinile.
10
Transferați găinile în farfurii.Spoon Maque choux în jurul găinilor și serveștecu umplutură suplimentară.
Cajun în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Neboan Albarino cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.