Cornbread Chili Stive
Cornbread Chili Stacks este un fără gluten și vegetarian supă. O porție conține 142 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, pudră de chili, amestecați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Stive de vafe de Chili și pâine de porumb, Crockpot Pui Chili Con Carne Încărcate Tostada Stive, și Chili feliat frecat friptură flanc pe orez picant cu creveți și guacamole stive pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 450 F. Spray 8-inch pătrat pan cu cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați făina de porumb, amestecul Bisquick, Zara, untul, pudra de chili și oul până se amestecă.
Coaceți neacoperit 18 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți chili și roșii la foc mediu, amestecând ocazional, până la bule.
Tăiați pâinea de porumb în 4 pătrate; tăiați fiecare pătrat în diagonală în 2 triunghiuri. Împărțiți fiecare triunghi de pâine de porumb pe orizontală. Umpleți triunghiurile cu 1/4 cană amestec de chili și bucată de brânză. Puneți aproximativ 1/4 cană de amestec de chili deasupra.