Cordon Bleu de pui cu față deschisă este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 396 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, sare, gruyincrumroyre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pitas De Pui Cu Față Deschisă, Pui Cordon Bleu, și Pui Cordon Bleu.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul. Pat de pui uscat si se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Încălziți untul într-o tigaie grea de 12 inci rezistentă la flacără, la foc moderat, până când spuma dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Saut carnea de pui in unt, fara sa se intoarca, pana cand este fiarta si partea inferioara este aurie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Unt
4
Se ia de pe foc și se întoarce puiul, apoi se acoperă fiecare cotlet cu 2 frunze de spanac, 1 felie de șuncă (pliată pentru a se potrivi) și 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Pui întreg
Brânză
șuncă
5
Se fierbe 3 centimetri de la căldură până când brânza se topește, 1 până la 2 minute.