Coq en Daube
Coq en Daube este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $14.18 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 109G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 1100 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, vin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coq au Riesling paste, Daube a la Provencale, și Carne De Vită Daube.
Instrucțiuni
Așezați bucățile de pui într-un castron puțin adânc cu morcovii, ceapa, usturoiul, prazul, sarea, piperul, cuișoarele, ghimbirul, cimbru și suficient vin roșu pentru a acoperi. Marinati 24 de ore la frigider.
Pentru a găti, rumeniți puiul scurs în ulei de măsline până când este acoperit frumos pe toate părțile.
Așezați într-o caserolă adâncă cu picior de porc sau piele de porc și o bucată mică de coajă portocalie. Se strecoară marinada și se adaugă suficient pentru a acoperi puiul (dacă este nevoie de mai mult lichid, se adaugă vin roșu). Acoperiți caserola și fierbeți deasupra aragazului sau într-un cuptor de 300 de litri F timp de 3 până la 4 ore.
Scoateți puiul într-un platou fierbinte, grăsimea pielii din sucuri și turnați-le peste pui.
Serviți cu tăiței, macaroane sau orice paste și sparanghel sau andive. Pentru a servi rece, aranjați puiul într-un castron, turnați sucuri peste el și răciți până când este jeleu. Cu asta, bea Volnay.