Coq au Vin necesită aproximativ 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 7,38 USD pe porție. Acest curs principal are 1253 calorii, 75g de proteine, și 74G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de stoc de pui, frunze de dafin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste Coq au Riesling.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți o oală mare sau un cuptor olandez la foc mediu-mare. Condimentează bucățile de pui cu sare și piper. Când oala este fierbinte, adăugați untul și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coji De Cannelloni
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Așezați bucățile de pui în oală, cu pielea în jos, astfel încât să se potrivească perfect, dar să aibă loc să se coloreze. Întoarceți-le după 2 minute, apoi gătiți încă 2 minute pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți puiul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Adăugați slănina și gătiți până la auriu. Reduceți focul la mediu, adăugați ceapa feliată, morcovul și țelina și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Albiți ceapa perlată într-o oală de 6 până la 8 litri de apă clocotită 1 minut, apoi scurgeți-o într-o strecurătoare. Când ceapa este suficient de rece pentru a se manipula, coaja. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Apoi deglazați fundul oalei cu 2 linguri de coniac. Se amestecă bine toate ingredientele, ridicând bucățile rumenite de pe fundul vasului. În timp ce amestecați, adăugați făina și gătiți timp de 1 minut. (Acest lucru va crea un roux și țineți în toate aromele care au fost create.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Așezați crengutele de cimbru ceapa perlată și ciupercile în oală și dați-le o agitare, apoi întoarceți puiul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați bulionul de pui și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
10
Adăugați vinul roșu și frunzele de dafin; acoperiți oala și puneți-o în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră și 30 de minute, până când puiul este gătit și destul de fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Semințe De Leuștean Pudră
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Serviți direct din oală cu păstârnac și piure de napi, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Nap
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Bordeaux, Champagne și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Mauperey Cotes De Bordeaux cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.