Copiii cu turtă dulce acoperită cu ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 48 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 61 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, ghimbir măcinat, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Gătit cu copii: ciocolata acoperite S ' mores Grahams, Tort De Turtă Dulce Acoperit Cu Ciocolată, și Oreos De Turtă Dulce Acoperit Cu Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 325 F. F. Liniați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
2
Bateți primele 7 ingrediente într-un castron mare pentru a amesteca. Se amestecă zahărul brun, untul și melasa într-o cratiță medie la foc mic până se topește. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Melasă
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
3
Se ia de pe foc.
4
Lăsați să se răcească 10 minute.
5
Bateți oul într-un castron mediu pentru a amesteca. Treceți treptat amestecul de melasă în ou. Folosind mixerul electric, bateți treptat amestecul de melasă în amestecul de făină până când se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
6
Rulați aluatul pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi de 12x10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
7
Tăiați turtă dulce cu tăietori de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
8
Transferați pe foi de copt, distanțându-vă la 1 inch. Adunați resturi și întindeți-le pe suprafața ușor făinată; tăiați fursecuri suplimentare. Repetați până când se folosește tot aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
9
Coaceți fursecurile, câte 1 foaie, până când pufurile și blaturile sunt ferme, aproximativ 10 minute. Se răcește pe foi 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Transferați în raft; se răcește complet.
11
Așezați raftul peste foaia de copt cu margini. Se amestecă ciocolata și uleiul în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă abia fierbinte până se topește. Ținând partea de jos a 1 cookie, dip top în ciocolată, permițând excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cookie-uri
Apă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Foaie De Copt
12
Transferați cookie-urile, cu ciocolată în sus, pe raftul pregătit. Repetați cu cookie-urile rămase și ciocolata. Decorați prăjiturile cu bomboane sau ghimbir. Răciți prăjiturile până când ciocolata este setată, aproximativ 30 de minute. (Cookie-urile pot fi făcute cu 3 zile înainte. A se păstra într-un singur strat într-un recipient etanș la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Bomboane
Cookie-uri
Ghimbir
13
Lăsați cookie-urile să stea la temperatura camerei cu 15 minute înainte de servire.