Copii De Turtă Dulce Acoperită Cu Ciocolată
Copiii cu turtă dulce acoperită cu ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 48 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 61 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, ghimbir măcinat, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Gătit cu copii: ciocolata acoperite S ' mores Grahams, Tort De Turtă Dulce Acoperit Cu Ciocolată, și Oreos De Turtă Dulce Acoperit Cu Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 325 F. F. Liniați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Bateți primele 7 ingrediente într-un castron mare pentru a amesteca. Se amestecă zahărul brun, untul și melasa într-o cratiță medie la foc mic până se topește. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere, amestecând constant.
Lăsați să se răcească 10 minute.
Bateți oul într-un castron mediu pentru a amesteca. Treceți treptat amestecul de melasă în ou. Folosind mixerul electric, bateți treptat amestecul de melasă în amestecul de făină până când se amestecă.
Rulați aluatul pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi de 12x10 inci.
Tăiați turtă dulce cu tăietori de prăjituri.
Transferați pe foi de copt, distanțându-vă la 1 inch. Adunați resturi și întindeți-le pe suprafața ușor făinată; tăiați fursecuri suplimentare. Repetați până când se folosește tot aluatul.
Coaceți fursecurile, câte 1 foaie, până când pufurile și blaturile sunt ferme, aproximativ 10 minute. Se răcește pe foi 5 minute.
Transferați în raft; se răcește complet.
Așezați raftul peste foaia de copt cu margini. Se amestecă ciocolata și uleiul în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă abia fierbinte până se topește. Ținând partea de jos a 1 cookie, dip top în ciocolată, permițând excesul să se scurgă.
Transferați cookie-urile, cu ciocolată în sus, pe raftul pregătit. Repetați cu cookie-urile rămase și ciocolata. Decorați prăjiturile cu bomboane sau ghimbir. Răciți prăjiturile până când ciocolata este setată, aproximativ 30 de minute. (Cookie-urile pot fi făcute cu 3 zile înainte. A se păstra într-un singur strat într-un recipient etanș la frigider.)
Lăsați cookie-urile să stea la temperatura camerei cu 15 minute înainte de servire.