Cookie-urile sandwich caramel Cr de la truck Treats

Cookie-urile de tip sandwich caramel Cr Bucrumme de la truck Treats ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă servește 28. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, gălbenușuri de ou, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cookie-urile cu zahăr ale camionului tratează, Cookie-urile Swirl de dovleac ale camionului tratează, și Biscuiți Sandwich Cu Cremă De Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face fursecurile, într-un castron mare, cremați untul și zahărul.
Adăugați gălbenușurile de ou și făina și amestecați bine.
Înfășurați aluatul în folie de plastic și refrigerați cel puțin 30 de minute, până peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 325 km F. Ungeți o foaie de copt sau tapetați-o cu hârtie pergament.
Folosiți un sucitor pentru a rula aluatul la grosimea de cm.
Tăiați cookie-urile folosind un tăietor rotund pentru cookie-uri. Dacă aluatul pare prea moale, puneți la frigider aluatul întins puțin pentru a-l întări înainte de a tăia fursecurile.
Așezați fursecurile la o distanță de 1 inch pe foaia de copt și coaceți timp de 10 până la 12 minute, sau până când sunt ușor aurii. Puneți deoparte pe foaia de copt pentru a se răci complet.
Pentru a face glazura, într-o tigaie medie la foc mediu, rumenim untul, amestecând des până când apar mici pete maronii. Ia de pe căldură.
Adăugați zahărul vanilat și cofetarii și bateți pentru a combina.
Bateți laptele, câte 1 lingură odată, până când amestecul este cremos și neted. Dacă glazura pare prea groasă, mai adăugați puțin lapte. (Puteți păstra glazura într-un recipient acoperit în frigider dacă o faceți din timp sau nu sunteți gata să o utilizați. Când sunteți gata să umpleți cookie-urile, acordați timp de înghețare pentru a se înmuia puțin sau lipiți în cuptorul cu microunde timp de 10 secunde sau puțin mai mult.)
Folosind o spatulă offset sau un cuțit de unt, înghețați partea inferioară a 1 cookie și acoperiți cu un al doilea cookie pentru a face un sandwich. Dacă preferați, utilizați o pungă de conducte sau o pungă de depozitare din plastic cu vârful tăiat pentru a plasa o bucată de glazură pe cookie-ul răsturnat și apoi acoperiți cu al doilea cookie. Repetați cu restul cookie-urilor. Cookie-urile se vor păstra într-un recipient etanș timp de 3 până la 5 zile.