Cookie-urile moi de zahăr ale lui Michelle
Cookie-urile de zahăr moale ale lui Michelle ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 128 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. 2640 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sare, cremă de tartru, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Zahăr Moale, Biscuiți Cu Zahăr Moale, și Biscuiți Cu Zahăr Moale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cream margarina si adaugam zaharul treptat. Bateți până devine ușor și pufos.
Adăugați ouă pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare.
Adăugați făina, crema de tartru, bicarbonatul de sodiu și sarea treptat în amestecul cremat, amestecând manual. Acoperiți și răciți aluatul peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Rulați aluatul pe o suprafață făinoasă la 1/8 până la 1/4 inch grosime și tăiați-l în formele preferate.
Așezați fursecurile pe foile de copt pregătite.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 6 până la 8 minute sau până când cookie-ul are un aspect auriu.