Cookie-urile de Crăciun Cu Alune de la Oma Kiener

Cookie-urile de Crăciun Cu Alune de la Oma Kiener
Cookie-urile de Crăciun Cu Alune de la Oma Kiener ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 48 calorii. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 27 de minute. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zahăr, alune măcinate, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Rețete similare includ Cookie-uri de Crăciun: cookie-uri norvegiene de Crăciun, morcov condimentat prune conserva semilune și ciocolată portocaliu, Sandvișuri cu înghețată de alune fără lapte, cu prăjituri de alune fără cereale, și Cookie-uri cu alune de ciocolată (cookie-uri NOTella!)- Conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten.

Instrucțiuni

1
Bateți untul, zahărul, oul și sarea împreună într-un bol de amestecare până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă făina și bicarbonatul de sodiu și se amestecă doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Se amestecă alunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și formați-l în bușteni de 2 1/2 inch. Înfășurați bine în hârtie de ceară și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor foile de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Desfaceți și tăiați jurnalul în felii groase de 1/8 inch.
6
Așezați pe foi de copt pregătite la 2 centimetri distanță.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Ungeți blaturile cu ou bătut și, dacă doriți, decorați cu stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StropeșteStropește
OuăOuă
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile se rumenesc ușor, 12 până la 15 minute. Se răcește pe rafturi și se păstrează într-o cutie etanșă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 27 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista