Cookie-urile cu ciocolată ale lui Jacques Torres
Cookie-urile de ciocolată ale lui Jacques Torres ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 20 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 213 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Un amestec de unt, zahăr brun, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jacques Torres Cookie-Uri Cu Ciocolată, Cookie-urile cu ciocolată ale lui Jacques Torres, și Cookie-Ul Secret Cu Ciocolată Al Lui Jacques Torres pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 buc.F. Pregătiți patru tigăi antiaderente cu jumătate de foaie sau tapetați patru tigăi obișnuite cu jumătate de foaie cu hârtie pergament sau covorașe din silicon.
Într-un castron, amestecați făina, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu și puneți deoparte.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul la viteză medie timp de aproximativ 5 minute, sau până când este foarte ușor și pufos.
Adăugați zahărul brun și zahărul granulat și bateți până se omogenizează bine.
Adăugați ouăle și bateți doar până se încorporează. Bate în vanilie. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină puțin câte puțin, bătând după fiecare adăugare până se încorporează. Când tot amestecul de făină a fost încorporat, scoateți vasul din mixer și, folosind o spatulă de silicon, pliați ciocolata.
Pentru a modela fursecurile, folosind o lingură, scoateți linguri de aluat și, folosind palmele mâinilor, formați-le în bile de 3 inci.
Așezați bilele pe tigăile pregătite, distanțându-le la aproximativ 1 inch.
Coaceți aproximativ 15 minute sau până se rumenesc ușor în jurul marginilor.
Scoateți din cuptor, transferați fursecurile pe rafturi și lăsați să se răcească complet.