Cookie-Uri Umplute Data
Dacă 35 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cookie-urile de Date umplute ar putea fi un super vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 24 de porții cu 168 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, extract de vanillan, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Maamoul: Fursecuri Umplute Cu Curmale-Portocale, Cookie-uri condimentate pentru curmale și stafide (aka cookie-uri pustnice), și Data Umplute Roll-Up-Uri.
Instrucțiuni
Faceți aluat: într-un castron mare, bateți împreună untul și crema de brânză cu un mixer electric până la crem, aproximativ 2 minute.
Adăugați zahăr și sare și bateți pentru a combina.
Adăugați făină și amestecați doar până când aluatul se reunește. Înfășurați aluatul în folie de plastic și răciți-l la frigider timp de 1 oră.
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile medii și superioare și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Faceți umplutura: în vasul unui robot de bucătărie, combinați curmale, zahăr și vanilie și pulsați până când amestecul este o pastă, răzuind părțile laterale, după cum este necesar, 20 până la 30 de impulsuri scurte.
Asamblați fursecurile: împărțiți aluatul în două bucăți egale. Făinați o suprafață de lucru curată și rulați o bucată de aluat la o grosime de 1/8 inch. Folosiți un tăietor de prăjituri cu cerc de 1 1/2 inch pentru a tăia aluatul în cercuri.
Transferați cookie-urile de jos pe foaia de copt. Completați fiecare cerc cu un amestec rotunjit de 1/2 linguriță de curmale.
Rulează bucata de aluat rămasă.
Completați fiecare prăjitură de jos cu un alt cerc de aluat. Folosiți o furculiță pentru a sertiza și sigila părțile laterale.
Periați fiecare prăjitură cu spălare de ou, apoi presărați cu zahăr.
Coaceți până devin aurii, 16 până la 18 minute, rotind tigăile din față în spate și de sus în jos la jumătatea drumului prin coacere.
Se lasă să se răcească timp de 3 minute, apoi se transferă într-o grătar pentru a termina răcirea. Odată răcite, cookie-urile pot fi păstrate într-un recipient sigilat la temperatura camerei timp de până la 1 săptămână.