Cookie-Uri Mexicane De Ovăz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați cookie-urile mexicane de ovăz. Pentru 15 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 36. O porție conține 132 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți ouă, făină, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-uri fulgi de ovăz bunicii – cookie-uri fulgi de ovăz yummy, Cookie – urile N ' Oatmeal-răspunsul Paleo la cookie-urile cu fulgi de ovăz, și Cookie-Uri De Fulgi De Ovăz Butterscotch (Copycat Fulgi De Ovăz Scotchies) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Așezați fulgii de ovăz într-un blender și pulsați blenderul la înălțime timp de 2 secunde, de 5 sau 6 ori; transferați într-un castron.
Rupeți ciocolata de-a lungul scorurilor și pulsați până când ajunge la o formă sub formă de pulbere. Asigurați-vă că amestecați cu o lingură între impulsuri, astfel încât căldura din blender să nu topească ciocolata.
Adăugați ciocolata în fulgi de ovăz; deoparte.
Bateți untul, zahărul brun și zahărul alb împreună cu un mixer electric într-un bol mare până se omogenizează. Bateți un ou în amestec până când este complet încorporat.
Adăugați al doilea ou împreună cu extractul de vanilie și continuați să bateți.
Amestecați făina, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un bol separat; se adaugă în amestecul de unt și se amestecă până se combină.
Se amestecă făina de ovăz și ciocolata în amestec. Aruncați lingurițele de aluat la 2 centimetri distanță pe foi de copt negrease.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc pe margini și setați la mijloc, 10 până la 12 minute. Lăsați cookie-urile să se răcească scurt pe foile de copt înainte de a fi mutate în rafturile de gătit pentru a se răci complet.
Vin recomandat: Riesling, Trandafir Spumant, Pinot Noir
Riesling, Sparkling rossifixt, și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica fină de fructe Riesling și un indiciu de bază de minerale din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales atunci când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.