Cookie-uri masticabile de afine-fulgi de ovăz cu glazură portocalie
Cookie-urile masticabile de afine-fulgi de ovăz cu glazură portocalie sunt un vegetarian desert. Această rețetă servește 24 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 171 calorii. Mergeți la magazin și ridicați făină de aur, unt, ovăz cu gătit rapid și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Fursecuri masticabile cu fulgi de ovăz cu glazură de cafea, Fursecuri de ovăz condimentate subțiri și masticabile cu glazură de unt maro, și Cookie-Uri Masticabile Cu Fulgi De Ovăz Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.aliniați foaia de cookie cu hârtie pergament Reynolds; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți untul, zahărul brun, ouăle, vanilia și coaja de portocală cu mixerul electric la viteză medie sau amestecați cu lingura. Se amestecă ingredientele cookie rămase.
Pe foaia de cookie căptușită, așezați cookie-urile la o distanță de 2 inci.
Coaceți 11 până la 14 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire; se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, vanilia și suficient suc de portocale până când este suficient de subțire pentru a stropi. Lingură în pungă mică de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; tăiați colțul mic al pungii. Strângeți punga pentru a stropi glazura peste fursecuri.