Cookie-Uri Korova
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile Korova. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 85 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fleur de sel, extract de vanillan, plus 3 linguri de unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Korova, Pace Mondială / korova Cookies, și Pace Mondială / Korova Cookies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti faina, cacao si bicarbonatul de sodiu impreuna si tineti la indemana.
Puneți untul în vasul unui mixer prevăzut cu accesoriul cu palete și bateți la viteză medie până când untul este moale și cremos. (Alternativ, puteți face acest lucru și toți pașii următori cu mâna, lucrând cu o spatulă robustă din cauciuc.)
Adăugați ambele zaharuri, sarea și extractul de vanilie și bateți încă un minut sau două. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați ingredientele uscate cernute.
Se amestecă numai până când ingredientele uscate sunt încorporate—aluatul va arăta sfărâmicios și asta este corect. Pentru cea mai bună textură, doriți să lucrați aluatul cât mai puțin posibil odată adăugată făina. Aruncați bucățile de ciocolată și amestecați doar pentru a încorpora.
Întoarceți aluatul pe o suprafață netedă de lucru și strângeți-l astfel încât să se lipească împreună în aglomerări mari. Adunați aluatul într-o bilă, împărțiți-l în jumătate și, lucrând cu o jumătate pe rând, formați aluatul în bușteni cu diametrul de 1 1/2 inci (4 cm). (Buștenii de aluat de prăjituri au o modalitate de a ajunge cu centre goale, așa că, pe măsură ce modelați fiecare buștean, aplatizați-l o dată sau de două ori și rulați-l dintr-o parte lungă în alta, doar pentru a vă asigura că nu aveți un canal de aer.) Înfășurați buștenii în folie de plastic și răciți-i cel puțin 2 ore. (Învelite etanș, buștenii pot fi refrigerați până la 3 zile sau congelați timp de 1 lună.)
Centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 325 buc.f (165 buc. c). Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament și țineți-le la îndemână.
Lucrând cu un cuțit ascuțit cu lamă subțire, tăiați buștenii în runde cu grosimea de 1/2 inch (1,5 cm). (Nu vă supărați dacă rundele se rup; doar strângeți bitul rupt înapoi pe cookie.)
Așezați fursecurile pe foile căptușite cu pergament, lăsând aproximativ 1 inch (2,5 cm) spațiu între ele.
Coaceți o singură coală de fursecuri odată și coaceți fiecare coală timp de 12 minute. Cookie-urile nu vor arăta gata și nici nu vor fi ferme, dar așa ar trebui să fie.
Transferați foaia de copt într—un suport de răcire și lăsați fursecurile să stea până când sunt doar calde sau până când ajung la temperatura camerei-este decizia dvs. Repetați cu a doua foaie de cookie-uri.
Aluatul poate fi făcut înainte și răcit sau congelat. Dacă este înghețat, aluatul nu trebuie dezghețat înainte de coacere—feliați buștenii și coaceți cu 1 min mai mult. Cookie-urile ambalate etanșe și coapte se vor păstra la temperatura camerei până la 3 zile; pot fi congelate până la 1 lună.
Din Paris dulciuri de Dorie Greenspan. Drepturi de autor (c) 2002 de Dorie Greenspan. Publicat de Broadway Books.Dorie Greenspan este autoarea a numeroase cărți de bucate apreciate, printre care coacerea cu Julia, cartea de bucate Cafe Boulud (cu Daniel Boulud) și deserturi de Pierre Hermul, care a câștigat Premiul IACP Cookbook of the Year. Își împarte timpul între Paris și New York.