Cookie-Uri Hot Dog
Hot Dog cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 211 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, glazură, zahăr pentru cofetari și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Veggie Prăjită Hot Dog Hash, Pizza De Câine De Pasăre De Casă, și Salată De Pui Fierbinte.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, cremă împreună untul, zahărul cofetarilor și vanilia până la neted. Se amestecă făina până când aluatul este neted.
Scoateți 1 cană de aluat, apoi acoperiți și refrigerați aluatul rămas. Frământați colorantul alimentar roșu în 1 cană de aluat până când se obține culoarea unui hot dog. Refrigerați tot aluatul timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Împărțiți aluatul roșu în 16 porții.
Rotiți fiecare piesă într-o formă de cârnați lungi de 2 1/2 inch. Pentru chifle, împărțiți aluatul alb în 16 porții și formați în bușteni de 3 inci. Feliați-le aproape pe jumătate pe lungime.
Întindeți chiflele deschise și așezați aluaturile hot dog în interior, lăsând chiflele deschise.
Locul 2 inch afară pe foi de cookie-uri unsreased.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când este ferm.
Scoateți din foile de cookie pentru a se răci. Într-un borcan mic sau pungă de plastic, combinați nuca de cocos și colorantul alimentar verde. Agitați până când nuca de cocos este colorată uniform.
Presărați peste fursecurile hot dog când se răcește și faceți un zig-zag cu glazura galbenă pentru muștar.