Cookie-Uri De Șah
Cookie-urile de șah ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 100 de porții cu 49 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, sare, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-Uri De Șah, Cookie-Uri De Șah, și Cookie-uri de șah de Valentine.
Instrucțiuni
Așezați ciocolata într-o cratiță mică la foc mic, amestecând ocazional până se topește și se omogenizează; pune tigaia deoparte. (Alternativ, topiți ciocolata în cuptorul cu microunde, amestecând la intervale de 30 de secunde pentru a evita arderea.)
Bateți făina măsurată, praful de copt și sarea împreună într-un castron mare pentru a aera și combina; pus deoparte. Se amestecă laptele și vanilia împreună într-un castron mic; pus deoparte.
Așezați untul și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie până când sunt luminate în culoare și pufoase, aproximativ 3 minute. Opriți mixerul și răzuiți bătătorul și părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc.
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți până se combină, aproximativ 30 de secunde. Opriți mixerul și răzuiți bătătorul și părțile laterale ale bolului cu spatula de cauciuc.
Adăugați o treime din amestecul de făină și rotiți mixerul la viteză mică, amestecând până când făina este doar încorporată.
Se adaugă jumătate din amestecul de lapte și se amestecă până se încorporează. Continuați cu amestecul de făină rămas și amestecul de lapte, alternând între fiecare și terminând cu făina, până când toate ingredientele sunt încorporate și s-a format un aluat moale.
Scoateți jumătate din aluat (aproximativ 1 kilogram 2 uncii) pe o suprafață de lucru ușor făinată.
Scoateți 2 linguri din aluatul rămas în mixerul standului și adăugați-l în aluatul de pe suprafața de lucru (acest lucru este pentru a uniformiza volumul atât al aluaturilor de ciocolată, cât și al celor de vanilie).
Se toarnă ciocolata topită în mixerul standului și se bate la viteză mică până se încorporează complet și nu rămân dungi de ciocolată, aproximativ 30 de secunde; puneți deoparte în vasul mixerului.Împărțiți aluatul de vanilie în 2 porții egale. Înflorind ușor suprafața de lucru și mâinile după cum este necesar, modelați fiecare porțiune într-un buștean care are 1 1/2 inci pătrat și aproximativ 6 inci lungime, folosind o racletă de bancă sau o spatulă plată pentru a forma colțuri ascuțite și laturi plate; deoparte.
Scoateți aluatul de ciocolată din vasul mixerului pe suprafața de lucru și împărțiți-l în 2 porții egale. Făinând ușor suprafața de lucru și mâinile după cum este necesar, modelați fiecare porțiune într-un buștean care are 1 1/2 inci pătrat și aproximativ 6 inci lungime, folosind răzuitorul de bancă sau spatula plată pentru a forma colțuri ascuțite și laturi plate. Înfășurați fiecare buștean strâns în folie de plastic și dați-l la frigider până când este ferm, dar încă flexibil, aproximativ 1 oră.
Scoateți toate buștenii de aluat din frigider. Desfaceți 1 bușten de aluat de vanilie și 1 bușten de aluat de ciocolată și așezați-le pe o tăietură.
Tăiați aluatul de vanilie pe jumătate pe lungime. Întoarceți fiecare jumătate astfel încât să fie tăiată în jos, apoi tăiați din nou fiecare bucată pe jumătate pe lungime (acum ar trebui să aveți bucăți de aluat de 4 [3/4-inch-pătrat, 6-inch-lungime]); pune deoparte. Repetați cu aluatul de ciocolată.
Așezați o fâșie de aluat de ciocolată lângă o fâșie de aluat de vanilie pe lungime, astfel încât să se atingă. Acoperiți fâșia de ciocolată cu o fâșie de vanilie și acoperiți fâșia de vanilie cu o fâșie de ciocolată. Apăsați ușor toate cele 4 benzi împreună, astfel încât să adere una la alta, folosind răzuitorul de bancă sau spatula plată pentru a forma colțuri ascuțite și laturi plate. Rotiți aluatul și apăsați ușor fiecare parte în placa de tăiere pentru a termina aplatizarea și crearea colțurilor ascuțite. Acum ar trebui să aveți un jurnal de aluat pătrat de 1-1/2 inci. Repetați cu restul de 4 benzi de aluat.Repetați tăierea și asamblarea celor 2 bușteni rămași de aluat de vanilie și ciocolată până când aveți 4 bușteni în total. (Rezervați placa de tăiat și cuțitul.) Înfășurați fiecare buștean strâns în folie de plastic și dați-l la frigider până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați rafturile pentru a împărți cuptorul în treimi. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament și dați deoparte.
Scoateți 2 bușteni de șah din frigider, desfaceți-i și așezați-i pe tăbliță. Feliați fiecare buștean transversal în fursecuri groase de 1/4 inch și așezați-le pe foile de copt pregătite (aproximativ 25 pe foaie), distanțând fursecurile la aproximativ 1 inch.
Coaceți ambele foi timp de 7 minute. Rotiți tigăile de sus în jos și din față în spate și continuați să coaceți până când fursecurile sunt așezate în jurul marginilor, cu aproximativ 5 până la 6 minute mai mult.
Așezați foile de copt pe suporturi de sârmă și lăsați fursecurile să se răcească pe foi timp de 3 minute. Folosind o spatulă plată, transferați cookie-urile pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Lăsați foile de copt să se răcească la temperatura camerei (rezervați hârtia pergament) și repetați cu cele 2 bușteni de aluat rămași.