Cookie-Uri De Zahăr Spiderweb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile de zahăr Spiderweb. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 111 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 36. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, colorant alimentar, zahăr pentru cofetari și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri Spooky Spiderweb, Cookie-Uri De Păianjen De Ciocolată, și Cookie-Uri Ultimate Chocolate Spiderweb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați oul și bateți până devine pufos. Amestecați în vanilie. Cerneti faina, praful de copt si sarea, amestecand pana se combina. Înfășurați aluatul în folie de plastic și răciți timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Pe o suprafață înmuiată, rotiți jumătate din aluat până la grosimea de 1/8 inci.
Tăiați în cercuri folosind un tăietor rotund de 3 inci sau partea superioară a unui pahar de băut. Adunați și reroll resturi. Repetați cu aluatul rămas.
Așezați prăjiturile pe o foaie de copt unsă și coaceți timp de aproximativ 8 minute, până când sunt doar aurii. Nu lăsați cookie-urile să se rumenească.
Pentru a decora, topiți chipsurile de ciocolată în cuptorul cu microunde într-un bol rezistent la căldură timp de 1 minute. Chipsurile pot părea nemodificate, dar amestecați-le cu o lingură pentru a vedea dacă s-au înmuiat de fapt înainte de a le pune încă un minut, dacă este necesar. Puneți ciocolata topită într-o pungă cu fermoar. Sigilați sacul, apăsând orice aer. Folosiți o scobitoare pentru a face o gaură foarte mică într-un colț al pungii pentru a elibera un flux foarte subțire de ciocolată pentru scris.
Pentru a face pânzele de păianjen, întindeți ușor glazura regală albă pe suprafață. Imediat, înainte ca glazura să se poată seta, trageți o spirală de ciocolată peste suprafață, începând din mijloc și lucrând spre exterior. Începând din centru, folosiți o scobitoare pentru a trage spre exterior prin glazură, realizând un design de păianjen.
Cu bătătoare sau un mixer în picioare, bateți albusul de ou și sucul de lămâie până se spumează. La viteză medie, bateți zahărul cofetarilor, puțin câte puțin, până când amestecul este gros, dar încă suficient de lichid pentru a bate. Apoi bateți la înălțime până când amestecul este gros și lucios, aproximativ 3 minute. Acoperiți suprafața cu folie de plastic în timp ce așteptați să o utilizați. Royal icing se va seta la un finisaj ferm, lucios atunci când este aplicat pe un cookie. Glazura poate fi păstrată, bine acoperită, la frigider până la o săptămână.