Cookie-Uri De Zahăr De Crăciun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu zahăr de Crăciun. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 124 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, ou, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fursecuri de Crăciun (fursecuri cu zahăr) cu glazură regală, Cookie-Uri De Zahăr De Crăciun, și Cookie-Uri De Zahăr De Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina măsurată, praful de copt și sarea într-un castron mediu pentru a aera și rupe orice bulgări; pus deoparte.
Așezați untul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și amestecați la viteză medie până când este cremos, aproximativ 1 minut. Cu mixerul pornit, adăugați treptat zahărul și amestecați până când untul are o culoare mai deschisă, aproximativ 1 minut în total. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.
Bateți împreună oul și vanilia într-un castron mic. Readuceți mixerul la viteză medie, adăugați amestecul de ouă și amestecați până se încorporează, aproximativ 30 de secunde. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și ale paletei. Rotiți mixerul la viteză mică, adăugați treptat amestecul de făină rezervat și amestecați până la încorporare, aproximativ 1 minut în total.Răzuiește aluatul pe o bucată de folie de plastic și tapetează-l într-un disc gros de 1 inch. Înfășurați bine și dați-l la frigider până când este suficient de ferm pentru a se rostogoli, cel puțin 2 ore sau până la 3 zile.Când sunteți gata să coaceți fursecurile, încălziți cuptorul la 375 km f și aranjați rafturile pentru a împărți cuptorul în treimi. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.Făinați o suprafață de lucru și un sucitor. Desfaceți aluatul și puneți folia de plastic deoparte.
Așezați discul de aluat pe suprafața de lucru și pudrați ușor ambele părți cu făină.
Întindeți aluatul la o grosime de 3/16 până la 1/4 inch, prăfuind frecvent suprafața de lucru și folosind o spatulă offset sau plată pentru a aluneca ușor sub și a elibera orice aluat care se lipeste de blat.Faceți o ultimă trecere sub aluat cu spatula, apoi folosiți tăietorii de prăjituri dorite pentru a tăia fursecurile (nu este nevoie să făinați tăietorii de prăjituri).
Scoateți resturile de aluat din jurul fursecurilor și puneți-le deoparte. Folosind o spatulă plată, transferați fursecurile pe foile de copt pregătite, lăsând cel puțin 1/2 inch de spațiu între ele. Formați resturile într-un disc plat, înfășurați-l în plasticul rezervat și refrigerați.
Puneți ambele foi în cuptor și coaceți timp de 5 minute. Rotiți foile de copt din față în spate și de sus în jos și coaceți până când marginile fursecurilor abia încep să se rumenească, cu aproximativ 5 până la 6 minute mai mult.
Scoateți foile de copt din cuptor și lăsați fursecurile să stea pe foi timp de aproximativ 1 minut. Folosind spatula plată, scoateți fursecurile pe o grătar și lăsați-le să se răcească complet.
Lăsați foile de copt să se răcească, rezervând pergamentul, apoi repetați rularea, tăierea și coacerea resturilor de aluat. Decorați după dorință.