Această rețetă servește 24 și costă 89 de cenți pe porție. O porție conține 320 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 92 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați prăjituri, sare, melasă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Drumul Tutunului, Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri, și Ricciarelli, prăjituri italiene cu migdale și sfaturi pentru prăjituri de Crăciun fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 355 km F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Pentru a face apa de tutun: curățați jumătate din straturi de pe trabuc și aruncați-le. Separați frunzele interioare de tutun. Rezervați 2 linguri de frunze tocate pentru a le folosi în fursecuri; pus deoparte. Clătiți frunzele rămase sub apă caldă timp de 3 minute. Umpleți un castron mic cu cele 3 căni de apă caldă și înmuiați frunzele de tutun în apă timp de 10 minute. Se strecoară apa și se aruncă frunzele de tutun. Apa de tutun va fi destul de puternică, cu o înțepătură de nicotină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Pentru a face fulgii de nucă de cocos: într-o cratiță medie, combinați nuca de cocos, cafeaua, cola, melasa, zahărul și apa de tutun. Se aduce la fierbere la foc mare și se fierbe aproximativ 20 de minute, până când tot lichidul a fost gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos
3/4 Lingurita Melasa
Stropi în Formă De Inimă
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Lemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cola
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Transferați fulgii de nucă de cocos pe o foaie de copt și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Pentru a face fursecurile: într-un castron mic, combinați făina, praful de copt și sarea și amestecați împreună cu o furculiță. Topiți ciocolata și untul la un cazan dublu. Se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Stropi în Formă De Inimă
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Într-un castron separat, amestecați ouăle, zahărul, Zara, vanilia și tutunul. Se amestecă în amestecul de ciocolată, apoi se amestecă amestecul de făină în acest aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Stropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Puneți aluatul câte 1 lingură pe foaia de copt pregătită. Lăsați loc între ele pentru ca prăjiturile să se răspândească în timp ce coaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
4 Felii Subțiri De Salam
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Completați fiecare prăjitură cu puțin din fulgii de nucă de cocos din tutun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
9
Coaceți timp de 10 până la 12 minute, până când vârfurile cookie-urilor se sparg, dar cookie-urile sunt încă moi în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Lăsați să se răcească timp de 3 minute înainte de manipulare. Ridicați cu o spatulă și transferați fursecurile pe un suport de sârmă. Sau lăsați să se răcească complet și păstrați într-un recipient etanș până la o săptămână.
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.