Cookie-Uri De Melasă De Modă Veche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile de melasă de modă veche. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 95 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 72. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați melasă, bicarbonat de sodiu, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri De Modă Veche De Melasă De Mere, Melasa De Modă Veche Se Încrețește, și Turtă dulce de modă veche cu frișcă de melasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați 1 1/2 căni de zahăr granulat, scurtarea, melasa și ouăle până se omogenizează bine. Într-un castron mic, dizolvați bicarbonatul de sodiu în apă; se amestecă în amestec de melasă. Se amestecă ingredientele cookie rămase până se omogenizează bine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.
Se încălzește cuptorul la 375 F. F. Ungeți ușor foaia de biscuiți. Pe suprafața făinoasă, rulați aluatul cu grosimea de 1/4 inch.
Tăiați cu tăietor rotund de 2 3/4 inci (sau tăiați cu mâncare curată cu ambele capete îndepărtate, cum ar fi cutia de carne de prânz de porc în formă dreptunghiulară).
Așezați la aproximativ 2 inci distanță pe foaia de cookie.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
În cratița de 2 litri, presărați gelatină pe apă rece pentru a se înmuia; se amestecă 1 cană de zahăr granulat.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura. Simmer descoperit 10 minute. Într-un castron mare, puneți zahărul pudră și amestecul de gelatină fierbinte. Bateți cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 2 minute sau până la spumă.
Adăugați vanilie, praf de copt și sare; bateți cu viteză mare 12 până la 15 minute sau până se formează vârfuri moi. Frost fund de cookie-uri cu glazură.
Lăsați să stea până când glazura este uscată, 2 până la 3 ore, înainte de depozitare.