Cookie-Uri De Ciocolată Umplute Cu Unt De Arahide
Această rețetă fără lactate servește 30 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 106 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână un amestec de prăjituri cu ciocolată, chipsuri de unt de arahide, sandvișuri cu biscuiți cu unt de arahide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri, Cookie-Uri De Ciocolată Umplute Cu Unt De Arahide, și Cookie-Uri De Ciocolată Umplute Cu Unt De Arahide.
Instrucțiuni
Într-un castron mare cu microunde, unt cu microunde, chipsuri de ciocolată și unt de arahide descoperite la 1 minut până la 1 minut 30 de secunde, amestecând la fiecare 30 de secunde, până se topește și se omogenizează. Se amestecă amestecul de prăjituri și oul până se omogenizează bine. Puneți la frigider aluatul timp de 30 de minute sau până când este suficient de ferm pentru a scoate.
Se încălzește cuptorul la 375 F. pentru fiecare aluat de lingură de măsurare rotunjită, Așezați 1 cracker de unt de arahide în centru, formând aluatul în minge în jurul crackerului. Pe foile de fursecuri unsuroase, așezați bile de aluat la o distanță de 2 inci.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până când blaturile sunt uscate (fursecurile vor fi în continuare moi). Se răcește 1 minut; scoateți din foile de cookie pe rafturile de răcire.
În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 halbă, adăugați chipsuri de unt de arahide și ulei; pungă de etanșare. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut, sac de frământat după 30 de secunde, până se topește și se omogenizează.
Tăiați fanta de 1/8 inch în diagonală peste colțul inferior al sacului. Strângeți burnița peste fursecurile răcite.
Lăsați să stea până când este setat. A se păstra într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile din meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.