Cookie-Uri De Caramel Pecan

Cookie-Uri De Caramel Pecan
Cookie-urile reteta Caramel Pecan ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. Acest desert are 116 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 36 și costă 27 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână smântână grea, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri De Caramel Pecan, Cookie - Uri Lipicioase Cu Caramel-Pecan, și Fursecuri Cu Pecan Caramel-Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie metalică de 13 x 9 inci, apoi tapetați cu folie, lăsând o consolă de 2 inci la ambele capete și ungeți folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Urmați rețeta pentru fursecurile de bază cu unt pentru a face aluat (nu răciți), apoi apăsați aluatul uniform pe fundul tăvii de copt, folosind folie de plastic deasupra pentru a preveni lipirea aluatului de degete și răciți până când este ferm, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
UntUnt
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
3
În timp ce crusta se răcește, puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Coaceți crusta până la maro auriu, aproximativ 30 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft de 20 de minute. (Lăsați cuptorul pornit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Gatiti zaharul intr-o cratita grea de 2 1/2 pana la 3 litri la foc moderat, netulburata, pana incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până când zahărul este topit într-un caramel auriu profund. Înclinați tigaia și turnați cu grijă smântână (caramelul se va întări și se va aburi puternic). Gatiti la foc moderat, amestecand, pana se dizolva caramelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc și se amestecă untul, vanilia, sarea și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
SareSare
3
Răspândiți imediat toppingul peste crusta răcită și coaceți până la barbotare, aproximativ 20 de minute. Se răcește complet în tigaie pe raft, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Rulați un cuțit greu sub apă fierbinte, apoi ștergeți și tăiați confecția în triunghiuri, diamante sau pătrate de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
1
Cookie-urile se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista