Cookie-Uri Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 149 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, siropul de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri Cu Ciocolată, Prăjituri Cu Ciocolată, și Ciocolată Fursecuri Brownie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, pudra de cacao, pudra espresso, praful de copt și sarea într-un bol mic.
Într-un castron mare, adăugați untul, zahărul și smântâna împreună, folosind un mixer electric, până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle și vanilia, apoi adăugați încet ingredientele uscate. Formați aluatul într-un jurnal lung de 2 inci grosime pe hârtie pergament și rulați bine. Congelați cel puțin 4 ore până peste noapte.
Aranjați rafturile în mijlocul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Feliați aluatul în runde de 1/4 inci și aranjați-le pe o foaie de copt căptușită cu pergament, la aproximativ 1 inch distanță.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute.
Scoateți și lăsați să se răcească 5 minute pe foaia de copt, apoi scoateți-o pe o grătar.
Lăsați să se răcească complet înainte de geam.
Topiți ciocolata și untul într-un bol mic de sticlă peste o oală cu apă fierbinte.
Bateți împreună până când sunt netede și lucioase.
Se scoate de pe foc și se amestecă siropul de porumb și extractul de vanilie până se omogenizează.
Scufundați fursecurile răcite în glazură și îndepărtați, cu o furculiță, pe un suport de sârmă așezat peste o tavă de foi. Lăsați cookie-urile să se stabilească timp de 40 de minute înainte de servire.