Cookie-urile Brownie ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 44 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 180. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Mușcături Chewy Brownie sau prăjituri Brownie, Fursecuri Și Fursecuri Cu Cremă Brownie, și Cookie-Uri Brownie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați untul, ciocolata neîndulcită și 1 1/2 căni de bucăți de ciocolată într-o cratiță mare și grea. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana se topesc untul si ciocolata; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt Neindulcita
Chipsuri De Ciocolată
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Combinați făina, praful de copt și sarea; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Bateți ouăle, zahărul și vanilia la viteză medie cu un mixer electric. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de ouă, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Adăugați amestecul de ciocolată; bate bine. Se amestecă restul de 1 1/2 căni de bucăți de ciocolată și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Ciocolata
Nuci Pecan
5
Aruncați aluatul cu 2 linguri la o distanță de 1 inch pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
6
Coaceți la 350 timp de 10 minute. Se răcește ușor pe foile de copt; scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.