Cookie-uri austriece Peach II
Austrian Peach Cookies II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 48. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 88 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de rom, extract de vanillan, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-uri austriece Peach II, Cookie-Uri Austriece Cu Nuci, și Cookie-Uri Austriece Rugelach pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-un castron mare, cremă împreună untul și 1 cană de zahăr până se omogenizează. Bateți ouăle, pe rând, apoi amestecați vanilia.
Combinați făina și praful de copt, amestecați în amestecul cremos alternativ cu laptele.
Rulați aluatul în bile de 1 inch și așezați bilele la o distanță de 1 inch pe o foaie de fursecuri unsuroasă.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când prăjiturile încep să se rumenească pe fund. scoateți din foile de copt și răciți pe rafturile de sârmă.
Când cookie-urile sunt complet reci, sculptați o gaură în partea plată a fiecărui cookie folosind un cuțit mic. Salvați firimiturile. Într-un castron rezistent la căldură, topiți chipsurile de ciocolată într-un cuptor cu microunde sau peste o tigaie cu apă clocotită. Se amestecă frecvent până se omogenizează. Într-un castron mediu, amestecați împreună ciocolata topită, gemul de caise, nucile pecan măcinate, romul și firimiturile rezervate până se omogenizează bine. Umpleți centrele sculptate ale fursecurilor cu amestecul de ciocolată și lipiți două fursecuri împreună cu părțile de umplere pentru a forma o formă de piersică.
Împărțiți ceașca rămasă de zahăr în două boluri. Un castron trebuie să conțină 1/4 cană și 3/4 cană în celălalt. Colorați vasul mic cu culoarea roșie, lucrând-l cu degetele. Colorați celălalt bol cu culoarea galbenă și adăugați un vârf de zahăr roșu pentru a face o culoare piersică.
Periați fiecare prăjitură cu apă și rulați-le mai întâi în zahărul galben, apoi înmuiați o parte din ele în zahărul roșu pentru a le da o roșie. Introduceți tulpini verzi din plastic în partea de sus pentru un efect realist.