Consum De Sfeclă De Zahăr 4
Sfeclă Consommulmercul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 181 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de sare, sfeclă fără verdeață, mărar plus 2 linguri de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Racit capsuni & sfecla Consomm 4 cu ulei de hrean, Mazare Consomm........ cu menta, și Orez Consomme.
Instrucțiuni
Se fierbe sfecla, acoperită, în apă (4 litri) într - o oală de 6 până la 8 litri la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 40 de minute.
Transferați sfecla cu o lingură cu fante pe o farfurie pentru a se răci ușor, rezervând apă de gătit. Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, alunecați pielea.
Tăiați 1 sfeclă în zaruri de 1/4 inch și rezervați pentru garnitură.
Tăiați sfecla rămasă în bucăți de 1/2 inch și reveniți la lichidul de gătit în oală.
Adăugați curcan, morcovi, țelină, ceapă, usturoi, crenguțe de mărar, frunze de dafin, sare și boabe de piper și fierbeți, parțial acoperite, 1 1/2 până la 2 ore.
Se toarnă supa printr-o sită căptușită cu pânză de brânză umezită, așezată într-o cratiță grea de 3 litri, aruncând solidele. Măsurați supa: dacă există mai mult de 6 căni, fierbeți în oala curățată până la reducere; dacă este mai puțin, adăugați suficientă apă pentru a totaliza 6 căni.
Degresați grăsimea de la consommulkrox, apoi adăugați suc de lămâie și zahăr și încălziți până la cald.
Împărțiți sfecla tăiată cubulețe și mărarul tocat între 8 farfurii de supă de mică adâncime și consomm de oală deasupra.
Consommulmorcov, fără sfeclă tăiată cubulețe și mărar tocat, se poate face cu 1 săptămână înainte și se răcește complet, neacoperit, apoi răcit, acoperit.