Consum De Sfeclă De Zahăr 4

Consum De Sfeclă De Zahăr 4
Sfeclă Consommulmercul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 181 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de sare, sfeclă fără verdeață, mărar plus 2 linguri de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Racit capsuni & sfecla Consomm 4 cu ulei de hrean, Mazare Consomm........ cu menta, și Orez Consomme.

Instrucțiuni

1
Se fierbe sfecla, acoperită, în apă (4 litri) într - o oală de 6 până la 8 litri la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați sfecla cu o lingură cu fante pe o farfurie pentru a se răci ușor, rezervând apă de gătit. Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, alunecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Tăiați 1 sfeclă în zaruri de 1/4 inch și rezervați pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
4
Tăiați sfecla rămasă în bucăți de 1/2 inch și reveniți la lichidul de gătit în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați curcan, morcovi, țelină, ceapă, usturoi, crenguțe de mărar, frunze de dafin, sare și boabe de piper și fierbeți, parțial acoperite, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
Toată TurciaToată Turcia
CeapăCeapă
MărarMărar
SareSare
6
Se toarnă supa printr-o sită căptușită cu pânză de brânză umezită, așezată într-o cratiță grea de 3 litri, aruncând solidele. Măsurați supa: dacă există mai mult de 6 căni, fierbeți în oala curățată până la reducere; dacă este mai puțin, adăugați suficientă apă pentru a totaliza 6 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Degresați grăsimea de la consommulkrox, apoi adăugați suc de lămâie și zahăr și încălziți până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
8
Împărțiți sfecla tăiată cubulețe și mărarul tocat între 8 farfurii de supă de mică adâncime și consomm de oală deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
MărarMărar
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
1
Consommulmorcov, fără sfeclă tăiată cubulețe și mărar tocat, se poate face cu 1 săptămână înainte și se răcește complet, neacoperit, apoi răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
MărarMărar
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista