Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să construiți-vă propriul shish Kabobs. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1024 calorii, 79G de proteine, și 65g de grăsime per portie. Pentru $10.36 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, fulgi de ardei iute, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Carne De Vită Shish Kabobs, Teriyaki Shish Kabobs, și Chiftele Shish Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Dacă folosiți frigarui de bambus, înmuiați-le în apă timp de 1 oră pentru a întârzia carbonizarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Bateți împreună toate ingredientele de friptură Dijon-rozmarin (cu excepția fripturii) într-un castron. Aruncați friptura în amestec până când este acoperită uniform. Acoperiți și marinați la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De Pui
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Bateți împreună toate ingredientele de pui cu citrice-tarhon (cu excepția puiului) într-un castron. Aruncați puiul în amestec până când este acoperit uniform. Acoperiți și marinați la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Bateți împreună toate ingredientele de creveți cu usturoi de lămâie (cu excepția creveților) într-un bol. Aruncați creveții în amestec până când sunt acoperiți uniform. Acoperiți și marinați la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Coji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Tăiați legumele în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
6
Puree balsamic basting vinaigrette ingrediente într-un blender timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Așezați carnea, creveții și legumele în boluri individuale și stabiliți stilul bufet. Instruiți-vă oaspeții să-și prăjească propriile kabobs și să-și ungă legumele cu vinaigrette balsamice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă Balsamică
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Grătați kabobs direct peste sursa de căldură timp de aproximativ 10 până la 15 minute, rotind 1/4 rotație la fiecare 2 până la 3 minute sau până când carnea și/sau peștele sunt gătite pe tot parcursul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire