Consomme de ciuperci cu Moreluri și"pălării" de patiserie
Consomme de ciuperci cu Moreluri și "pălării" de patiserie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,29 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 512 calorii, 12g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați ou, gălbenuș de ou, sercial madeira și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce e bine. Încercați Consomme de ciuperci cu Moreluri și"pălării" de patiserie, Bisque de ciuperci cu pălării de top de patiserie, și Somon abia fiert cu parmezan Polentan si ciuperci Consomm 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți ciupercile albe, ceapa, apa și 1 linguriță de sare într-un vas de 6 qt, neacoperit, 1 1/2 ore.
Se strecoară amestecul de ciuperci printr-o sită mare căptușită cu un prosop de hârtie umed într-o cratiță mare, apăsând ușor pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Amestecul de ciuperci ar trebui să producă aproximativ 4 căni consomm. (Dacă este mai puțin, adăugați apă; dacă este prea mult, fierbeți consommulmercul până când se reduce la 4 căni.) Aruncați solidele. Asezonați consumulmax cu sare și piper.
Se toarnă apă clocotită peste moreluri într-un castron mic și se înmoaie până când morelele se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Transferați morelele cu o lingură cu fante într-o sită cu ochiuri medii așezată peste un castron. Apăsați pe morels cu spatele lingurii pentru a îndepărta lichidul, apoi adăugați lichid din morels în lichidul de înmuiere și rezervați.
Clătiți morelele pentru a îndepărta orice nisip, apoi transferați într-o cratiță mică și adăugați Madeira. Simmer, acoperit, 5 minute.
Adăugați morels și Madeira la consommulmormor în cratiță.
Lăsați lichidul de înmuiere rezervat să se așeze, apoi turnați încet în consommc, având grijă să lăsați ultima lingură (care conține sedimente) în castron.
Se adaugă arpagic la consommc și se fierbe, acoperit, 3 minute, apoi se răcește, neacoperit, până la rece, aproximativ 1 oră.
Dacă patiseria vine ca 1 foaie, tăiați transversal în jumătate.
Întindeți fiecare bucată de patiserie într-un pătrat de 13 inci pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat. Se răcește pe foi de copt până la fermitate, aproximativ 1 oră.
Tăiați 3 runde din fiecare foaie de foietaj folosind șablon.
Periați orice exces de făină de pe ambele părți ale rundelor de patiserie.
Periați blaturile cu o parte din ou bătut. Răciți rondele de patiserie pe foi de copt până când sunt ferme, aproximativ 1 oră.
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Împărțiți supa rece între boluri. (Nu răciți supa în boluri.) Bateți ușor gălbenușul, apoi periați în jurul marginii și în jos a fiecărui castron (o bandă lată de 1/2 inch). Lucrând rapid, așezați fiecare rundă de patiserie peste un castron și trageți ușor, astfel încât patiseria să fie întinsă. Apăsați marginea în jos pe partea laterală a bolului pentru a sigila bine.
Când toate bolurile sunt acoperite cu produse de patiserie, aranjați într-o tigaie mare cu 4 fețe și coaceți până când patiseria este umflată și maro aurie, 15 până la 20 de minute.
Consommulmorcor se poate face cu 2 zile înainte și răcit (acoperit odată răcit). Răciți morelele înmuiate separat.